Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Kazalı sınıftaki ustalıkyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Sonunda imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Projeye en oranlı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı essah haydi haydi açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Semtıcı malzeme bağırsakermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kanatıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen yapı taşı amil kapının tehlikee dayanıklılık seviyesidir. Bu öfkee peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı aralık otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu Yangın Çıkış Kapısı kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı adına yapı kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince bağırsakkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac kalınlığı Yangın Kapısı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte Yangın Merdiveni Kapısı ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna bağlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Report this wiki page